Belastingservice van Iersel B.V.

Jaarlijkse uitnodiging 2016

Posted on nov 20, 2016

Beste mensen,

Hierbij weer de jaarlijkse uitnodiging voor het verzorgen van uw belastingaangifte.

U hebt inmiddels de blauwe enveloppe al weer ontvangen of u zult deze de komende dagen gaan ontvangen.
Zoals ieder jaar heb ik het dringende verzoek aan u om ons tijdig te bellen voor een afspraak. De komende weken is het nog rustig. En let op, het is zo 1 MEI. Ja, ook dit jaar kan de aangifte ingezonden worden tussen 1 maart en 1 mei.  

Wat u nodig hebt om door ons uw aangifte te laten verzorgen, staat weer zoals gebruikelijk op de achterzijde van deze brief (of in de aparte bijlage als deze stukken via de mail gezonden worden). Zodra u de jaaropgave(n) van de werkgevers, dan wel uitkeringsinstanties binnen hebt en u hebt ook de noodzakelijke opgaven binnen van uw hypotheek, leningen, spaarrekeningen e.d. kunnen wij u helpen. Verwacht u de jaaropgave van uw werkgever of andere laat, dan kunt u met de laatste salarisstrook van 2015 ook terecht als daar een zogenaamde totaaltelling of cumulatieve telling op staat. Of maak alvast een afspraak voor in april 2016.

Indien u ook dit jaar weer gebruik wilt maken van onze hulp bij het invullen van uw belastingaangifte, verzoek
ik u met uw papieren op de afgesproken dag en tijd naar ons kantoor te komen, waar met behulp van de computer uw aangifte opgemaakt wordt.
Uw papieren naar ons kantoor opsturen of afgeven kan ook. U betaald dan het lage tarief !!!
Zoals bekend hebben wij freelancers die ons behulpzaam bij de verzorging van de particuliere aangiften in de maanden maart-april. Deze dames en heren Marion, Peter, Jan, Hans  en Hans zijn zeer deskundig en hebben een jarenlange ervaring bij het invullen van belastingpapieren en toeslagen.
Indien u bereid bent uw aangiften door een van deze freelancers te willen laten verzorgen zijn de lagere tarieven voor u van toepassing. Dus uw aangifte 50 euro en uw partner 35 euro incl BTW
Indien u kinderen, onder de 18 jaar, hebt met een bijbaantje, verzorgen wij ook graag hun T-biljet. Kijken of ze geld terug kunnen krijgen, kost niets. Als uw kind geld terug kan krijgen, verzorgen wij dit teruggave verzoek voor 25 Euro.

DIT JAAR ZIJN WIJ VERPLICHT GEBRUIK TE MAKEN VAN DIGID. Hebt u al een wachtwoord en gebruikersnaam aangemaakt en geactiveerd, breng deze dan mee van uzelf en uw partner. Hebt u nog geen DIGID aangemaakt en heeft u internet doe dit dan op www.digid.nl. Wij hebben nodig de gebruikersnaam en wachtwoord. Hebt u geen internet, vraag ons dan uw DIGID aan te maken voor de afspraak voor de belastingen.
Indien u om welke reden dan ook niet voor 1 mei 2016 uw aangifte kunt laten verzorgen, stuur dan de voorzijde van uw aangiftebiljet (het gedeelte waar uw gegevens op staan) met de post, mail of per telefax naar ons toe, zodat wij tijdig uitstel kunnen vragen voor deze aangifte(n). Wij krijgen uitstel tot 1-5-2017.

Route naar ons kantoor:
Op de Rijksweg A58 neemt U de afslag Goirle/Tilburg/Turnhout. Daarna verder richting Goirle. Zie verder hieronder.
Vanuit de richting Tilburg rijdt u over de Blaakweg in de richting van Goirle/Riel/Turnhout. Bij de 2E verkeerslichten onder aan het viaduct van de Rijksweg 58 gaat u linksaf (richting Goirle )en gaat u op de eerste rotonde rechts, “De Hellen” genaamd. Direct daarna nog 2x rechts en u bent op het Ganzeven.
Komt u over de Goirleseweg vanuit Tilburg, dan gaat u bij de rotonde rechtsaf en neemt de 2e afslag (nieuwe rotonde) links “De Hellen:” genaamd. Direct daarna 2x rechts en u bent op het Ganzeven. Komt u met openbaar vervoer, lijn 2. dan moet u de chauffeur vragen uit te mogen stappen bij de halte Baarsven op de Baroniebaan. Deze is nagenoeg op de hoek van het Ganzeven.
Zoals gewoonlijk staat voor u de koffie/thee klaar. Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten.
Saskia en Annemieke van Iersel